Siirry sisältöön

Educa-messut Helsingissä 26.–27.1.

Myllyhoitoyhdistys osallistuu maksuttomille opetus- ja kasvatusalan Educa-messuille 26.–27.1. Luvassa on luento nuorten lisääntyneestä sähkötupakoinnista sekä VTV-hankkeen esittelyä.

Myllyhoitoyhdistys osallistuu tänä vuonna Helsingin Messukeskuksessa 26.–27.1. järjestettäville opetus- ja kasvatusalan Educa-messuille.

Kuinka puuttua vapettamiseen kouluissa ja nuorten arjessa? Mitä olisi hyvä tietää vapettamisesta? Tervetuloa kuuntelemaan Vapaus tuo vastuun -ohjelman päällikön Camilla Roivaksen esitystä sähkötupakoinnista eli vapettamisesta 26.1. klo 11.30.–12 Tulevaisuuden luokkahuoneseen. Sähkötupakointi on nouseva trendi nuorten keskuudessa.

Lisäksi yhdistys on paikalla koko messujen ajan 26.–27.1. messuosastolla 6s58. Messupisteellä esitellään VTV-hankkeen sisältöjä sekä keskustellaan messuvieraiden kanssa nuorista, päihteistä ja yhdistyksen ehkäisevästä päihdetyöstä.

Yhdistyksen osallistumisen messuille sponsoroi kuntouttavaa päihdetyötä tekevä Heikki Lampolan säätiö. Suuret kiitokset tukijalle!

Messut ovat osallistujille maksuttomat. Lisätietoja ohjelmasta ja rekisteröitymisestä osoitteessa: https://educa.messukeskus.com/

Myllyhoito?

Myllyhoito on Minnesota-mallista toipumiskeskeistä ja yhteisöllistä riippuvuuksien hoitoa, jonka keskiössä ovat vertaistuki, terapia sekä 12 askeleen ammatillinen soveltaminen. Myllyhoitoyhdistys on sitoutumaton asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on riippuvuuksien ehkäiseminen, riippuvuuksiin sairastuneiden ja läheisten auttaminen sekä toipumiskeskeisen hoidon kehittäminen.

Ajankohtaista

Lapset kärsivät riippuvuuksista eniten – tuskaa lievitetään kekseliäällä opetuksella Yhdysvalloissa

Kirjoittajalta Christer Schoultz | 14.6.2024

Yhdysvalloissa lapsille opetetaan riippuvuuksista esimerkiksi painavan kivirepun, tunteiden ja taideterapian avulla. Lasten huomioiminen päihdehoidossa vähentää kärsimystä ja ehkäisee riippuvuuksia tulevaisuudessa, kirjoittaa Myllyhoitoyhdistyksen varapuheenjohtaja Christer Schoultz.

Lue lisää