Siirry sisältöön

Yhdistyksen jäsenten syyskokous 26.10. klo 19

Myllyhoitoyhdistyksen jäsenten sääntömääräinen syyskokous järjestetään torstaina 26.10.2023 kello 19 Helsingissä ja etäyhteydellä.

Hyvä Myllyhoitoyhdistyksen jäsen,

Tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen syyskokoukseen torstaina 26.10.2023 kello 19.00 alkaen. Kokous järjestetään Helsingin Kampissa osoitteessa Salomonkatu 5 C. Kyseessä on Kampin Meeting Park. Tila on esteetön. Lisätietoja saapumisesta (ulkoinen linkki).

Mukana voi olla myös etänä Teams-alustan kautta. Mikäli haluat liittyä mukaan etänä, ilmoittauduthan tiistaihin 24.10. mennessä sähköpostitse: minna.ekholm@myllyhoito.fi
Saat sähköpostitse osallistumislinkin.

Kokouksessa käydään läpi yhdistyksen toimintaa ja suunnitellaan tulevaa.

Kutsut syyskokoukseen lähetetään jäsenille sähköpostitse ja ilmoitetaan myös Helsingin Sanomissa.

Etkö ole vielä Myllyhoitoyhdistyksen jäsen? Liity jäseneksi ilmaiseksi:
https://myllyhoitoyhdistys.fi/fi/yhdistys/#liity

Myllyhoito?

Myllyhoito on Minnesota-mallista toipumiskeskeistä ja yhteisöllistä riippuvuuksien hoitoa, jonka keskiössä ovat vertaistuki, terapia sekä 12 askeleen ammatillinen soveltaminen. Myllyhoitoyhdistys on sitoutumaton asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on riippuvuuksien ehkäiseminen, riippuvuuksiin sairastuneiden ja läheisten auttaminen sekä toipumiskeskeisen hoidon kehittäminen.

Ajankohtaista

Suomen alkoholipolitiikka luisuu huolestuttavaan suuntaan

Kirjoittajalta Minna Ekholm | 28.6.2024

Hallituksen esitys alkoholin kotiinkuljetuksen sallimisesta on ongelmallinen, kirjoittaa toiminnanjohtajamme Minna Ekholm kannanotossaan.

Lue lisää