Siirry sisältöön

Ilta yhdistyksen jäsenille 31.10. klo 18

Haluamme palvella jäseniämme paremmin. Kartoitamme jäsenten tarpeita kyselyllä sekä lokakuussa järjestettävässä jäsenillassa. Haluatko olla mukana kehittämässä Myllyhoitoyhdistyksen toimintaa?

Arvoisa yhdistyksen jäsen, millaisia tarpeita ja toiveita juuri sinulla on? Onko sinulla erityisosaamista tai asiantuntemusta, jota voisimme hyödyntää laajemmin riippuvuuksia ehkäisevässä työssä? Haluaisitko olla mukana vapaaehtoisena tapahtumissamme?

Teimme jäsenillemme lyhyen kyselyn, johon toivomme vastauksia 15.9. mennessä. Voit vastata anonyymisti tai nimelläsi. Jokainen vastaus on meille ensiarvoisen tärkeä. Kiitos vastauksista jo etukäteen!

Vastausten perusteella rakennamme jäsenillan, joka pidetään 31.10. klo 18-19.30 etänä Teamsissa. Pääset ilmoittautumaan jäsentiltaan täällä. Ilmoittauduthan viimeistään maanantaihin 30.10. mennessä. Ilmoittautuminen on tärkeää, jotta osaamme varautua tilaisuuteen ja jotta saat sähköpostiisi osallistumislinkin.

Yhdistyksen jäsenyys on maksutonta

Etkö vielä ole jäsen mutta jäsenyys kiinnostaa? Myllyhoitoyhdistyksen jäsenenä olet mukana tukemassa työtämme, kuten riippuvuuksien ehkäisemistä, niistä tiedottamista sekä toipumisen edistämistä yhteiskunnassa.

Jäsenyytemme on maksutonta, ja pääset liittymään jäseneksi täältä.

Lämmin kiitos ja kumarrus jokaiselle nykyiselle ja tulevalle jäsenelle!

Myllyhoito?

Myllyhoito on Minnesota-mallista toipumiskeskeistä ja yhteisöllistä riippuvuuksien hoitoa, jonka keskiössä ovat vertaistuki, terapia sekä 12 askeleen ammatillinen soveltaminen. Myllyhoitoyhdistys on sitoutumaton asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on riippuvuuksien ehkäiseminen, riippuvuuksiin sairastuneiden ja läheisten auttaminen sekä toipumiskeskeisen hoidon kehittäminen.

Ajankohtaista

kuvassa tietokone ja cappucino

Yhdistyksen jäsenten syyskokous 26.10.

Kirjoittajalta Myllyhoitoyhdistys | 18.9.2023

Tervetuloa yhdistyksen syyskokoukseen Helsinkiin tai mukaan etäyhteydellä 26.10.2023 klo 19.

Lue lisää