Siirry sisältöön

Juhlaluentosarja riippuvuuksista jatkuu syksyllä 2023

Myllyhoitoyhdistyksen suositut 40-vuotisjuhlaluennot käsittelevät riippuvuuksia ja toipumista. Maksuttomat verkkoluennot on suunnattu ammattilaisille, toipujille ja muille kiinnostuneille.

Luentosarjan tavoite on lisätä ymmärrystä riippuvuuksien ominaispiirteistä ja niistä toipumisesta. Luennot pidetään etänä Teamsissa, ja ne ovat maksuttomia. Ne on tarkoitettu esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille ja opiskelijoille, riippuvuuksista toipuville ja kaikille, joita aihe kiinnostaa.

Luennot ovat avoimia, mutta osallistuminen vaatii ilmoittautumisen. Ilmoittaudu kullekin luennolle erikseen sen alla olevasta linkistä viimeistään 15 minuuttia ennen luentoa. Ilmoittautumisen jälkeen saat Teams-osallistumislinkin sähköpostiisi. Luennosta lähetetään ilmoittautuneille tallenne, joka on katsottavissa kaksi viikkoa.

Syksyn luennot:

Syyskuu
Perhepsykoterapeutti Riitta Koivula: Kun yksi toipuu, kaikki muuttuu – askelmerkkejä läheisten hoitoon ja koko perheen toipumiseen to 14.9. klo 17-18.15

Riitta Koivula on riippuvuus- ja perhepsykoterapeutti ja sairaanhoitaja, jolla on pitkä kokemus läheisten kanssa työskentelystä. Luennon kuvaus tarkentuu pian.

Ilmoittaudu tästä: https://link.webropol.com/ep/syysluento

Lokakuu
Riippuvuusasiantuntija Christer Schoultz: Alkoholismin alkuvaiheet ja varhainen tunnistaminen ke 25.10. klo 13-14.15

Christer Schoultz on riippuvuusasiantuntija, hallitusammattilainen ja Myllyhoitoyhdistyksen varapuheenjohtaja. Luennon kuvaus tarkentuu pian.

Ilmoittaudu tästä: https://link.webropol.com/ep/lokaluento

Marraskuu

Rohkeutta muutokseen -koulutuspäivämme järjestetään 22.11. klo 9-15 Tiedekeskus Heurekassa Vantaalla. Ilmoittautuminen avautuu syksyllä.

Myllyhoitoyhdistys on sitoutumaton riippuvuuksiin erikoistunut asiantuntijajärjestö. Luentosarja alkoi keväällä 2023.

Lämpimästi tervetuloa kuulolle!

Lisätietoja:

Johanna Pohjola
viestintäsuunnittelija
johanna.pohjola@myllyhoito.fi
+358445353219

Myllyhoito?

Myllyhoito on Minnesota-mallista toipumiskeskeistä ja yhteisöllistä riippuvuuksien hoitoa, jonka keskiössä ovat vertaistuki, terapia sekä 12 askeleen ammatillinen soveltaminen. Myllyhoitoyhdistys on sitoutumaton asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on riippuvuuksien ehkäiseminen, riippuvuuksiin sairastuneiden ja läheisten auttaminen sekä toipumiskeskeisen hoidon kehittäminen.

Ajankohtaista

henkilö puhuu isolle yleisölle

Juhlaluentosarja riippuvuuksista jatkuu syksyllä 2023

Kirjoittajalta Myllyhoitoyhdistys | 16.5.2023

Myllyhoitoyhdistyksen suositut 40-vuotisjuhlaluennot jatkuvat syksyllä. Maksuttomat verkkoluennot käsittelevät riippuvuuksia ja toipumista.

Lue lisää