Siirry sisältöön

Päihdepäivät 11.-12.5.2022

Myllyhoitoyhdistys osallistuu virtuaalisten Päihdepäivien messualueelle keväällä 2022.

Ehkäisevän päihdetyön järjestöverkosto sekä EHYT ry ovat päättäneet järjestää kevään 11.-12.5.2022 Päihdepäivät-tapahtuman verkkotapahtumana. Myllyhoitoyhdistys osallistuu tapahtuman virtuaaliselle messuosastolle.

Päihdepäivillä järjestetään päihdetyön seminaareja kaikille ammattilaisille, vapaaehtoisille, opiskelijoille sekä muille päihde- ja mielenterveysaiheista kiinnostuneille.

Tänä vuonna Päihdepäivien kattoteema on Marginaalista samanarvoiseksi. Jokainen ihminen on samanarvoinen riippumatta taustastaan ja elämäntilanteestaan.

Lippuja voi ostaa yhdelle tai useammalle päivälle. Tapahtumassa on 16 erilaista seminaaria sekä alan laajin ja erikoistunein messuosasto. Tapahtumaan voi ilmoittautua yksin tai ryhmänä. Osta lippusi ennen 3.5.

Lisätietoja Päihdepäivistä: https://www.ept-verkosto.fi/paihdepaivat/

Myllyhoito?

Myllyhoito on Minnesota-mallista toipumiskeskeistä ja yhteisöllistä riippuvuuksien hoitoa, jonka keskiössä ovat vertaistuki, terapia sekä 12 askeleen ammatillinen soveltaminen. Myllyhoitoyhdistys on sitoutumaton asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on riippuvuuksien ehkäiseminen, riippuvuuksiin sairastuneiden ja läheisten auttaminen sekä toipumiskeskeisen hoidon kehittäminen.

Ajankohtaista

10 terveistä Hazeldenin päihdeklinikalta

Kirjoittajalta Myllyhoitoyhdistys | 27.3.2024

Yhdistys vieraili Minnesotassa Hazeldenin päihdeklinikalla, jossa hoito on muttununut lähivuosina paljon etenkin opioidikriisin takia. Lue tai katso terveiset reissusta!

Lue lisää