Siirry sisältöön

Yhdistyksen jäsenten kevätkokous 28.4. klo 18

Myllyhoitoyhdistyksen jäsenten sääntömääräinen kevätkokous järjestetään torstaina 28.4.2022 klo 18.00-20.00 Helsingissä sekä etäyhteydellä.

Hyvä Myllyhoitoyhdistyksen jäsen,

tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen kevätkokoukseen torstaina 28.4.2022 klo 18.00-20.00. Kokous järjestetään Helsingin Kampissa osoitteessa Salomonkatu 5 C. Kyseessä on Kampin Meeting Park. Tila on esteetön. Lisätietoja saapumisesta (ulkoinen linkki).

Mukana voi olla myös etänä Teams-ohjelman kautta. Jos haluat liittyä mukaan etänä, ilmoittaudu 26.4. mennessä sähköpostitse: minna.ekholm@myllyhoito.fi
Saat sähköpostitse osallistumislinkin.

Kokouksessä käydään läpi yhdistyksen toimintaa sekä suunnitellaan tulevaa.

Kutsut kevätkokoukseen lähetetään sähköpostitse sekä ilmoitetaan Helsingin Sanomissa.

Etkö ole vielä jäsen? Liity jäseneksi ilmaiseksi:
https://myllyhoitoyhdistys.fi/fi/yhdistys/#liity

Myllyhoito?

Myllyhoito on Minnesota-mallista toipumiskeskeistä ja yhteisöllistä riippuvuuksien hoitoa, jonka keskiössä ovat vertaistuki, terapia sekä 12 askeleen ammatillinen soveltaminen. Myllyhoitoyhdistys on sitoutumaton asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on riippuvuuksien ehkäiseminen, riippuvuuksiin sairastuneiden ja läheisten auttaminen sekä toipumiskeskeisen hoidon kehittäminen.

Ajankohtaista

Suomen alkoholipolitiikka luisuu huolestuttavaan suuntaan

Kirjoittajalta Minna Ekholm | 28.6.2024

Hallituksen esitys alkoholin kotiinkuljetuksen sallimisesta on ongelmallinen, kirjoittaa toiminnanjohtajamme Minna Ekholm kannanotossaan.

Lue lisää