Siirry sisältöön

Tukea nuorille -aamupala­seminaari

Tukea nuorille -hanke järjestää sote-alan ammattilaisille koulutuksen päihteitä käyttävien nuorten kohtaamisesta sekä traumainformoidusta työotteesta 29.10. klo 9-12.

Tukea nuorille -hanke järjestää sote-alan ammattilaisille maksuttoman aamupalaseminaarin päihteitä käyttävien nuorten kohtaamisesta sekä traumainformoidusta työotteesta 29.10. klo 9-12.

Tilaisuus järjestetään Rastilan kartanon kokoustila Galleriassa osoitteessa Karavaanikatu 4 Rastilan leirintäalue, 00980 Helsinki. Tilaisuudessa on tarjolla aamupala.

Tapahtumaan mahtuu 19 osallistujaa.

Seminaari on suunnattu sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille.

Seminaarissa pureudutaan hankkeen erityisasiantuntija (päihdeterapeutti, lähihoitaja) Ossi Rantalan johdolla päihteitä käyttävien nuorten kohtaamiseen sekä kouluttaja ja työnohjaaja Mai Peltoniemen (sosionomi, YAMK) johdolla traumainformoituun työotteeseen nuorten kanssa.

Lisäksi tapahtumassa esitellään Tukea nuorille -hankkeen verkkosivustoa.

Aamupalaseminaarin ohjelma:
9.00-9.30 aamupala
9.30-10.30 Mai Peltoniemi: Nuoren traumainformoitu kohtaaminen
10.30-11.30 Ossi Rantala: Päihteitä käyttävän nuoren kohtaaminen

Ilmoittaudu mukaan 20.10. mennessä!

Sitovat ilmoittautumiset 20.10. mennessä tämän linkin kautta: https://link.webropolsurveys.com/EP/9A05827D0483458D

 

Myllyhoito?

Myllyhoito on Minnesota-mallista toipumiskeskeistä ja yhteisöllistä riippuvuuksien hoitoa, jonka keskiössä ovat vertaistuki, terapia sekä 12 askeleen ammatillinen soveltaminen. Myllyhoitoyhdistys on sitoutumaton asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on riippuvuuksien ehkäiseminen, riippuvuuksiin sairastuneiden ja läheisten auttaminen sekä toipumiskeskeisen hoidon kehittäminen.

Ajankohtaista

Puhujien kuvat

Rohkeutta muutokseen -koulutuspäivä: Riippuvuus ja trauma 13.11.2024

Kirjoittajalta Myllyhoitoyhdistys | 4.9.2024

Riippuvuuden takana on usein trauma, mutta riippuvuus myös aiheuttaa traumoja. Mitä tarkoitetaan kehityksellisellä traumalla ja miten se on viisasta huomioida toipumisessa? Miten kohdata asiakas traumasensitiivisesti?

Lue lisää