Siirry sisältöön

Yhdistyksen jäsenten syyskokous 28.10. klo 18

Myllyhoitoyhdistyksen jäsenten sääntömääräinen syyskokous järjestetään torstaina 28.10.2021 klo 18.00-20.00.

Hyvä Myllyhoitoyhdistyksen jäsen,

tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen syyskokoukseen torstaina 28.10.2021 klo 18.00-20.00. Kokous järjestetään Helsingissä, mutta mukana voi olla myös etänä Teams-ohjelman kautta.

Syyskokous järjestetään Meeting Park -kokoustilassa osoitteessa Kluuvikatu 7 Helsinki (käynti Kluuvikadun ja Yliopistokadun kulma) Kauppakeskus KLUUVIN 5.kerros (1. ja 2. kerroksen hissit, ja P-Kluuvin Kluuvin hissit).

Kokoukseen on etäosallistumismahdollisuus Teamsin välityksellä ilmoittautumalla 26.10. mennessä sähköpostitse: minna.ekholm@myllyhoito.fi
Saat sähköpostitse osallistumislinkin.

Kokouksessä käydään läpi yhdistyksen toimintaa sekä suunnitellaan tulevaa.

Kutsut kevät- ja syyskokouksiin lähetetään myös kirjeitse.

Etkö ole vielä jäsen? Liity jäseneksi ilmaiseksi:
https://myllyhoitoyhdistys.fi/fi/yhdistys/#liity

Myllyhoito?

Myllyhoito on Minnesota-mallista toipumiskeskeistä ja yhteisöllistä riippuvuuksien hoitoa, jonka keskiössä ovat vertaistuki, terapia sekä 12 askeleen ammatillinen soveltaminen. Myllyhoitoyhdistys on sitoutumaton asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on riippuvuuksien ehkäiseminen, riippuvuuksiin sairastuneiden ja läheisten auttaminen sekä toipumiskeskeisen hoidon kehittäminen.

Ajankohtaista

johannes lahtela katsoo kameraan työpöytänsä ääressä

Armottomuus melkein tuhosi raittiuteni

Kirjoittajalta Johannes Lahtela | 22.2.2024

Addiktio on yksinäisen ihmisen sairaus, jossa kaiken takana häärää itsekeskeinen minä, kirjoittaa Vantaan A-killan toiminnanjohtaja ja kirjailija Johannes Lahtela. Hänelle raitistumisessa on ollut vaikeinta antaa itselleen anteeksi.

Lue lisää