Siirry sisältöön

Aina mielessä? -verkko­alusta

Myllyhoitoyhdistys ylläpitää maksutonta Aina mielessä? -verkkoalustaa, joka sisältää tehtäviä 8 viikoksi liiallisen päihteiden käytön ja pelaamisen tai läheiskokemuksen tarkasteluun.

Aiheuttaako päihteiden käyttösi ongelmia? Stressaako läheisesi päihteiden käyttö tai pelaaminen sinua? Pelasitko taas kaikki rahasi? Haluatko pohtia, miksi käytät päihteitä tai pelaat liiallisesti? Kärsitkö läheisriippuvuudesta?

Jos vastasit kyllä johonkin edelliseen kysymykseen, on uusi Aina mielessä? -verkkoalusta sopiva sinulle.

Maksuton verkkoalusta sisältää tehtäviä kahdeksaksi viikoksi haitallisen päihteiden käytön, pelaamisen tai läheiskokemuksen pohtimisen sekä omien tunteiden tunnistamisen avuksi. Tehtävät keskittyvät oman tilanteen kartoittamiseen sekä tunnetaitoihin.

Tehtävien taustalla vaikuttaa toipumiskeskeinen ajattelu, joka ohjaa löytämään itselleen tasapainoisemman ja helpomman tavan elää.

Verkkoalustaa ylläpitää ja hallinnoi sosiaalialan ammattilainen Myllyhoitoyhdistyksen toiminnanjohtaja Minna Ekholm (Sosionomi AMK, päihdetyön ammattitutkinto), jolle voi esittää kysymyksiä alustasta ja tehtävistä sähköpostitse: minna.ekholm@myllyhoito.fi

minna ekholm

Älä jää yksin tilanteesi kanssa, tule mukaan Aina mielessä? -alustalle!

Ilmoittautuminen Aina mielessä? -verkkoalustalle:

Aina mielessä -verkkopalvelu toimii Google Classroomissa. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi tarkat toimintaohjeet alustalle kirjautumiseen.

Aiheuttaako päihteiden käyttö sinulle ongelmia? Ilmoittaudu verkkoalustalle täältä: https://link.webropol.com/ep/ainamielessapaihteet

Aiheuttaako liiallinen rahapelaaminen sinulle ongelmia? Ilmoittaudu verkkoalustalle täältä: https://link.webropol.com/ep/ainamielessapelaaminen

Oletko huolissasi läheisesi päihteiden käytöstä tai pelaamisesta? Ilmoittaudu verkkoalustalle täältä: https://link.webropol.com/ep/ainamielessalaheiset

Lisätiedot ja kysymykset:

Minna Ekholm
toiminnanjohtaja, Myllyhoitoyhdistys ry
minna.ekholm@myllyhoito.fi
040 729 1171

Myllyhoito?

Myllyhoito on Minnesota-mallista toipumiskeskeistä ja yhteisöllistä riippuvuuksien hoitoa, jonka keskiössä ovat vertaistuki, terapia sekä 12 askeleen ammatillinen soveltaminen. Myllyhoitoyhdistys on sitoutumaton asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on riippuvuuksien ehkäiseminen, riippuvuuksiin sairastuneiden ja läheisten auttaminen sekä toipumiskeskeisen hoidon kehittäminen.

Ajankohtaista

koulutuksen esiintyjät

Rohkeutta muutokseen -koulutuspäivä ja 40-vuotisjuhla 22.11.2023

Kirjoittajalta Myllyhoitoyhdistys | 8.9.2023

Miten huomioida riippuvuudet viisaasti päätöksenteossa, terveydenhuollossa, päihdetyössä ja inhimillisissä kohtaamisissa? Ilmoittaudu mukaan koulutuspäivään! Samalla juhlitaan yhdistyksen 40-vuotista taivalta.

Lue lisää
kuvassa kaksi ihmistä halaa ja teksti oikeus saada tukea

Läheistenpäivä 5.5.2021

Kirjoittajalta Myllyhoitoyhdistys | 12.2.2021

Toukokuun 5. päivä vietetään riippuvaisten Läheistenpäivää. Myös läheisillä on oikeus saada tukea.

Lue lisää
Kuvakaappaus HS:n jutusta.

Pikkujoulukausi tarjoaa päihderiippuvaiselle tilaisuuden juoda luvan kanssa (HS 26.11.)

Kirjoittajalta Myllyhoitoyhdistys | 1.12.2023

Riippuvuuden tunnusmerkit ovat nähtävissä erityisesti pikkujoulukaudella, kirjoittaa varapuheenjohtajamme Christer Schoultz Helsingin Sanomissa.

Lue lisää