Siirry sisältöön

Aina mielessä? -verkko­alusta oman tilanteen pohtimiseen

Myllyhoitoyhdistys ylläpitää maksutonta Aina mielessä? -verkkoalustaa, joka sisältää tehtäviä 8 viikoksi liiallisen päihteiden käytön ja pelaamisen tai läheiskokemuksen tarkasteluun.

Aiheuttaako päihteiden käyttösi ongelmia? Stressaako läheisesi päihteiden käyttö tai pelaaminen sinua? Pelasitko taas kaikki rahasi? Haluatko pohtia, miksi käytät päihteitä tai pelaat liiallisesti? Kärsitkö läheisriippuvuudesta?

Jos vastasit kyllä johonkin edelliseen kysymykseen, on uusi Aina mielessä? -verkkoalusta sopiva sinulle.

Maksuton verkkoalusta sisältää tehtäviä kahdeksaksi viikoksi haitallisen päihteiden käytön, pelaamisen tai läheiskokemuksen pohtimisen sekä omien tunteiden tunnistamisen avuksi. Tehtävät keskittyvät oman tilanteen kartoittamiseen sekä tunnetaitoihin.

Tehtävien taustalla vaikuttaa toipumiskeskeinen ajattelu, joka ohjaa löytämään itselleen tasapainoisemman ja helpomman tavan elää.

Verkkoalustaa ylläpitää ja hallinnoi sosiaalialan ammattilainen Myllyhoitoyhdistyksen toiminnanjohtaja Minna Ekholm (Sosionomi AMK, päihdetyön ammattitutkinto), jolle voi esittää kysymyksiä alustasta ja tehtävistä sähköpostitse: minna.ekholm@myllyhoito.fi

minna ekholm

Älä jää yksin tilanteesi kanssa, tule mukaan Aina mielessä? -alustalle!

Ilmoittautuminen Aina mielessä? -verkkoalustalle:

Aina mielessä -verkkopalvelu toimii Google Classroomissa. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi tarkat toimintaohjeet alustalle kirjautumiseen.

Aiheuttaako päihteiden käyttö sinulle ongelmia? Ilmoittaudu verkkoalustalle täältä: https://link.webropol.com/ep/ainamielessapaihteet

Aiheuttaako liiallinen rahapelaaminen sinulle ongelmia? Ilmoittaudu verkkoalustalle täältä: https://link.webropol.com/ep/ainamielessapelaaminen

Oletko huolissasi läheisesi päihteiden käytöstä tai pelaamisesta? Ilmoittaudu verkkoalustalle täältä: https://link.webropol.com/ep/ainamielessalaheiset

Lisätiedot ja kysymykset:

Minna Ekholm
toiminnanjohtaja, Myllyhoitoyhdistys ry
minna.ekholm@myllyhoito.fi
040 729 1171

Myllyhoito?

Myllyhoito on Minnesota-mallista toipumiskeskeistä ja yhteisöllistä riippuvuuksien hoitoa, jonka keskiössä ovat vertaistuki, terapia sekä 12 askeleen ammatillinen soveltaminen. Myllyhoitoyhdistys on sitoutumaton asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on riippuvuuksien ehkäiseminen, riippuvuuksiin sairastuneiden ja läheisten auttaminen sekä toipumiskeskeisen hoidon kehittäminen.

Ajankohtaista

Suomen alkoholipolitiikka luisuu huolestuttavaan suuntaan

Kirjoittajalta Minna Ekholm | 28.6.2024

Hallituksen esitys alkoholin kotiinkuljetuksen sallimisesta on ongelmallinen, kirjoittaa toiminnanjohtajamme Minna Ekholm kannanotossaan.

Lue lisää