Siirry sisältöön

Yhdistyksen viestintäkysely syksy 2020

Mitä mieltä olit Myllyhoitoyhdistyksen syksyn blogeista? Löysitkö verkkosivuiltamme jotain hyödyllistä? Vastaa nimettömänä lyhyeen viestintäkyselyymme, niin saamme arvokasta palautetta toimintamme kehittämiseksi!

Olisiko sinulla viisi minuuttia aikaa auttaa meitä?

Vastaa nimettömänä lyhyeen viestintäkyselyymme, niin saamme arvokasta palautetta sosiaalisen median kanavistamme, nettisivuistamme sekä viestinnästämme. Jokainen vastaus on arvokas, eikä kyselyssä ole oikeita tai vääriä vastauksia. Käytämme vastauksia myös raportoinnissa rahoittajallemme Stealle.

Vastaamisen jälkeen voit osallistua kahden Finnkinon elokuvalipun arvontaan jättämällä yhteystietosi! Elokuvalippuja arvotaan 4 pakettia, jotka sisältävät 2 elokuvalippua. Liput postitetaan arvonnan jälkeen helmikuussa 2021.

Vastauksia ja arvontaa varten jätettyjä yhteystietoja ei yhdistetä. Yhteystiedot poistetaan kokonaan arvonnan jälkeen, eikä niitä käytetä missään muussa yhteydessä.

Kyselyn löydät osoitteesta: https://link.webropolsurveys.com/S/4256FA6895ADB379

SUURI KIITOS jo ennakkoon jokaisesta vastauksesta.

Myllyhoito?

Myllyhoito on Minnesota-mallista toipumiskeskeistä ja yhteisöllistä riippuvuuksien hoitoa, jonka keskiössä ovat vertaistuki, terapia sekä 12 askeleen ammatillinen soveltaminen. Myllyhoitoyhdistys on sitoutumaton asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on riippuvuuksien ehkäiseminen, riippuvuuksiin sairastuneiden ja läheisten auttaminen sekä toipumiskeskeisen hoidon kehittäminen.

Ajankohtaista

Naiserityisen työn verkoston kannanotto: Suomen tulee sitoutua väkivallan torjumiseen

Kirjoittajalta Myllyhoitoyhdistys | 5.3.2024

Myllyhoitoyhdistys allekirjoitti Naiserityisen työn verkoston kannanoton, jossa vaaditaan Suomelta suunnitelmallisia, konkreettisia ja pitkäjänteisiä toimia naisiin kohdistuvan väkivallan ehkäisemiseksi.

Lue lisää