Siirry sisältöön

Henkilöjäsenten jäsenmaksut poistuvat

Syyskokouksessa 29.10. päätettiin poistaa yhdistyksen henkilöjäsenten jäsenmaksu. Jatkossa yhdistyksen henkilöjäseneksi liittyminen on maksutonta.

Myllyhoitoyhdistyksen jäsenet päättivät sääntömääräisessä syyskokouksessa Helsingissä 29.10.2020 poistaa yhdistyksen henkilöjäseniltä jäsenmaksun. Päätös on voimassa heti.

Jatkossa vain yhteisöjäsenet maksavat vuosittaisen jäsenmaksun. Lisäksi yhdistyksen toimintaa voi jatkossa tukea vapaaehtoisella kannatusmaksulla siirtämällä valitsemansa summan Myllyhoitoyhdistys ry:n tilille FI62 5541 2820 0279 94 (viitteeksi tulee kirjoittaa "kannatusmaksu, nimi ja puhelinnumero").

Tarkoitus on, että ihmisillä olisi entistä matalampi kynnys liittyä yhdistyksen jäseneksi.

”Toivomme mukaan monenlaisia jäseniä, joille riippuvuuteen sairastuneiden ja läheisten auttaminen on sydämen asia. On tärkeää, että mukaan voi tulla varallisuudesta riippumatta”, toiminnanjohtaja Minna Ekholm kommentoi päätöstä.

Myllyhoitoyhdistyksen jäseneksi pääsee liittymään täyttämällä tämän lomakkeen (linkki).

Liittymällä yhdistyksen jäseneksi tuet tärkeää työtämme riippuvuuksien parissa! Lisäksi yhdistyksen jäsenet saavat 20 euron alennuksen vuosittaisen Rohkeutta muutokseen -koulutuspäivän osallistumismaksusta.

Myllyhoito?

Myllyhoito on Minnesota-mallista toipumiskeskeistä ja yhteisöllistä riippuvuuksien hoitoa, jonka keskiössä ovat vertaistuki, terapia sekä 12 askeleen ammatillinen soveltaminen. Myllyhoitoyhdistys on sitoutumaton asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on riippuvuuksien ehkäiseminen, riippuvuuksiin sairastuneiden ja läheisten auttaminen sekä toipumiskeskeisen hoidon kehittäminen.

Ajankohtaista

10 terveistä Hazeldenin päihdeklinikalta

Kirjoittajalta Myllyhoitoyhdistys | 27.3.2024

Yhdistys vieraili Minnesotassa Hazeldenin päihdeklinikalla, jossa hoito on muttununut lähivuosina paljon etenkin opioidikriisin takia. Lue tai katso terveiset reissusta!

Lue lisää