Yhdistyksen jäsenten syyskokous 29.10.2020

Hyvä myllyhoitoyhdistyksen jäsen,

tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen syyskokoukseen torstaina 29.10.2020 klo. 17.30.-19.00. Helsinkiin. Kokous järjestetään osoitteessa Mannerheimintie 20 B (Business Meeting park Forum 6. kerros. Kokoustila Marski 2, lasikulmasta sisään).

Kutsut kevät- ja syyskokouksiin lähetetään myös kirjeitse 7.9.2020.

kuva jäsenkutsusta kevät ja syyskokoukseen

Heidi Vanjusov

Hoitoa tarvitseva ”jää tuulikaappiin pyörimään”– päihdepalveluista on tehtävä saavutettavampia

Kirjoittajalta Heidi Vanjusov | 7.12.2022

Päihdehuollon ratkaisuissa ei huomioida riittävästi yksilöllisiä tarpeita, ja asiakkaan oikeudet toteutuvat usein vain näennäisesti, kirjoittaa oikeustieteen tohtori Heidi Vanjusov.