Yhdistyksen jäsenten syyskokous 29.10.2020

Hyvä myllyhoitoyhdistyksen jäsen,

tervetuloa yhdistyksen sääntömääräiseen syyskokoukseen torstaina 29.10.2020 klo. 17.30.-19.00. Helsinkiin. Kokous järjestetään osoitteessa Mannerheimintie 20 B (Business Meeting park Forum 6. kerros. Kokoustila Marski 2, lasikulmasta sisään).

Kutsut kevät- ja syyskokouksiin lähetetään myös kirjeitse 7.9.2020.

kuva jäsenkutsusta kevät ja syyskokoukseen

Mielenterveyskriisi syvenee, jos päihderiippuvaisten läheiset jäävät ilman apua

Kirjoittajalta Myllyhoitoyhdistys | 5.5.2021

Päihderiippuvaisten läheiset jäävät liian usein vaille tarvitsemiaan palveluita. Koronapandemian vuoksi syvenevä mielenterveyskriisi pahenee entisestään, jos läheiset eivät saa tarvitsemaansa apua.